Feestdagen menu 2025/2026
Het restaurant zal tijdens de feestdagen gesloten zijn maar u kan dan bij ons terecht voor gerechten of menu’s die u zelf kan opwarmen.
Onze werkwijze: Wij vragen een voorschot van 15€ per persoon bij de plaatsing van een telefonische bestelling, deze kan u contant of via een overschrijving(BE 17 7450 3891 1621) doen. Bij afhaling van uw bestelling kan u het overige saldo cash of via bankkaart betalen.
Afhaal menu : kerstavond, kerstdag, oudejaar en Nieuwjaarsdag.
MENU
Wonton van krab en ricotta, bladspinazie, sausje van saffraan en beukenzwam
***
Roomsoepje van aardperen en knolselder, sint jakobsvrucht, hazelnoten
en coulis van kervel
***
Gebakken hindefilet met tijmsausje, crème van butternut, stoemp van boerenkool & spekjes, gekarameliseerd chiconette witloof en aardappelkroketjes
***
Taartje van peren, frangipane en karamel van kardemon en tonkaboon
Wijnen aangepast per fles: Wit 23€ / Rood 26€
1/2 Brood van de abdij inbegrepen
Dit menu bieden wij aan 70€ per persoon
KINDERMENU
Garnaalkroket met een salade van boontjes en appel
***
Fijne tomaten/groentesoep met vermicelli
***
Vogelennestjes met tomatensaus en cremeux van aardappel
***
Chocoladetaartje
Dit bieden wij aan 32€ per kind
À LA CARTE
Hapjes aperitief per stuk
Zeeuwse platte oester 4/° met appel,
lente ui en zure room
€6,-
Tartaar van gerookte zalm, blini en
crème van peterselie
€4,-
Paté van hert met pistache en uienconfituur
€4,-
Royal Belgian Caviar (lekker bij oesters blini, ….)
Platinum 10gr/30gr €25,-/€60,-
Osietra 10gr/30gr €30,-/€70,-
Lotier hapjesassortiment (2 stuks van elk) aan €25,-
Croque van langoustine en Parmezaan met basilicum
Pasteitje gevuld met parelhoen, rivierkreeftjes en dragon
Vitello tonnato
Bun van tomaat en pecorino
Mousse van zalm afgewerkt met avruga en gerookte sprot
ANDERE GERECHTEN
Voorgerechten
Roomsoep van aardperen en knolselder, sint jakobsvrucht, hazelnoten en coulis van kervel
€16,-/L
Zeeuwse platte oesters natuur 6st 4/°
€25,-
Terrine van ganzenlever met gerookte eendenborst, mango en notenbrood
€22,-
Pomme Moscovite 30gr Royal Belgian Caviar Platinum/osietra
€70,-/€80,-
Voor-/Hoofdgerechten
King krab met lookboter, tomaat, basilicum, groene asperge en verse pasta
€36,- / €58,-
Wonton van krab en ricotta, bladspinazie, sausje van saffraan en beukenzwam
€25,- / €35,-
Hoofdgerechten
Hele Kreeft belle vue klassiek 500gr (hapklaar met een salade van boontjes, tomaat, eitje en cocktailsaus)
€49,-
Hele kreeft 500gr met pasta, krokante groentjes, groene curry en kokosmelk
€57,-
Gegrilde wilde Tarbot met witloof, grijze garnalen, witte wijnsaus en puree
€42,-
Gebakken hindefilet met tijmsausje, crème van butternut, stoemp van boerenkool & spekjes gekarameliseerd chiconette witloof en aardappelkroketjes
€39,-
Desserten
Taartje van peren met frangipane en karamel van kardemon en tonkaboon
€12,-
Assortiment kazen met confituur en notenbrood
€14,-
Vanille ijs 1/2L (Ijstaartenhuis)
€8,-
DOE HET ZELF
Visfumet 250 ml
€5,-
Bruine fond 250 ml
€5,-
Wildfond 250 ml
€7,-
Brood abdij Westmalle
€5,-
Verse kroketten 10st
€7,-
Verse amandelkroketten 10st
€9,-
Gelieve telefonisch te reserveren, vragen of aanpassingen zijn eventueel mogelijk. Reserveren 03 297 51 50
Afhaaldagen/uren
24/12 (tussen 14u30 en 16.30)
25/12 (tussen 10u30 en 12u)
31/12 (tussen 14u30 en 16u30)
01/01 (tussen 11u en 11u30)