Feestdagen menu 2025/2026


Het restaurant zal tijdens de feestdagen gesloten zijn maar u kan dan bij ons terecht voor gerechten of menu’s die u zelf kan opwarmen.

Onze werkwijze: Wij vragen een voorschot van 15€ per persoon bij de plaatsing van een telefonische bestelling, deze kan u contant of via een overschrijving(BE 17 7450 3891 1621) doen. Bij afhaling van uw bestelling kan u het overige saldo cash of via bankkaart betalen.

Afhaal menu :  kerstavond, kerstdag, oudejaar en Nieuwjaarsdag.

MENU

Wonton van krab en ricotta, bladspinazie, sausje van saffraan en beukenzwam

***

Roomsoepje van aardperen en knolselder, sint jakobsvrucht, hazelnoten
en coulis van kervel

***

Gebakken hindefilet met tijmsausje, crème van butternut, stoemp van boerenkool & spekjes, gekarameliseerd  chiconette witloof en aardappelkroketjes

***

Taartje van peren, frangipane en karamel van kardemon en tonkaboon

Wijnen aangepast per fles: Wit 23€ / Rood 26€
1/2 Brood van de abdij inbegrepen

Dit menu bieden wij aan 70€ per persoon

KINDERMENU

Garnaalkroket met een salade van boontjes en appel  

***

Fijne tomaten/groentesoep met vermicelli

***

Vogelennestjes met tomatensaus en cremeux van aardappel

***

Chocoladetaartje


Dit bieden wij aan 32€ per kind

À LA CARTE

Hapjes aperitief per stuk

Zeeuwse platte oester 4/° met appel,
lente ui en zure room
€6,-

Tartaar van gerookte zalm, blini en
crème van peterselie
€4,-

Paté van hert met pistache en uienconfituur
€4,-

Royal Belgian Caviar (lekker bij oesters blini, ….)
Platinum 10gr/30gr €25,-/€60,-
Osietra 10gr/30gr €30,-/€70,-

Lotier hapjesassortiment (2 stuks van elk) aan €25,-

  • Croque van langoustine en Parmezaan met basilicum

  • Pasteitje gevuld met parelhoen, rivierkreeftjes en dragon

  • Vitello tonnato

  • Bun van tomaat en pecorino

  • Mousse van zalm afgewerkt met avruga en gerookte sprot

ANDERE GERECHTEN

Voorgerechten
Roomsoep van aardperen en knolselder, sint jakobsvrucht, hazelnoten en coulis van kervel
€16,-/L

Zeeuwse platte oesters natuur 6st  4/°
€25,-

Terrine van ganzenlever met gerookte eendenborst, mango en notenbrood
€22,-

Pomme Moscovite 30gr Royal Belgian Caviar Platinum/osietra
€70,-/€80,-

Voor-/Hoofdgerechten
King krab met lookboter, tomaat, basilicum, groene asperge en verse pasta
€36,- / €58,-

Wonton van krab en ricotta, bladspinazie, sausje van saffraan en beukenzwam
€25,- / €35,-

Hoofdgerechten
Hele Kreeft belle vue klassiek 500gr (hapklaar met een salade van boontjes, tomaat, eitje en cocktailsaus)
€49,-

Hele kreeft 500gr met pasta, krokante groentjes, groene curry en kokosmelk
€57,-

Gegrilde wilde Tarbot met witloof, grijze garnalen, witte wijnsaus en puree
€42,-

Gebakken hindefilet met tijmsausje, crème van butternut, stoemp van boerenkool & spekjes gekarameliseerd  chiconette witloof en aardappelkroketjes
€39,-

Desserten
Taartje van peren met frangipane en karamel van kardemon en tonkaboon
€12,-

Assortiment kazen met confituur en notenbrood
€14,-

Vanille ijs  1/2L (Ijstaartenhuis)
€8,-

DOE HET ZELF

Visfumet 250 ml
€5,-

Bruine fond 250 ml
€5,-
   
Wildfond 250 ml
€7,-

Brood abdij Westmalle
€5,-

Verse kroketten 10st
€7,-
    
Verse amandelkroketten 10st
€9,-


Gelieve telefonisch te reserveren, vragen of aanpassingen zijn eventueel mogelijk. Reserveren 03 297 51 50

Afhaaldagen/uren

  • 24/12 (tussen 14u30 en 16.30)

  • 25/12 (tussen 10u30 en 12u)

  • 31/12 (tussen 14u30 en 16u30)

  • 01/01 (tussen 11u en 11u30)